dilluns, 13 de maig del 2013

“Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor” (“Seminaris en xarxa”) - 29/05/13

Els “Seminaris en xarxa” són una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col·laboració de diferents entitats del territori, com l’Ajuntament de Roquetes. Mitjançant l’aprofitament de les noves tecnologies que actualment tenim a l’abast connectarem en xarxa Roquetes i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les dues seus i possibilitant la participació activa via internet.
29 de maig
“Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor”. A càrrec de Marta Zaragoza, col·laboradora docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC. Lloc: Consell Comarcal de la Terra Alta, c/ de la Bassa d’en Gaire, Gandesa. També es podrà seguir per videoconferència des del Casal de Joves, c/ del Canal 11, Roquetes.
La xerrada anirà a càrrec de Marta Zaragoza, col·laboradora docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC i tractarà sobre les diferents competències que caracteritzen el perfil emprenedor. Començarà a les 19 h i tindrà lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta, c/ de la Bassa d’en Gaire, Gandesa. També la podreu seguir per videoconferència des del Casal de Joves, c/ del Canal, 11, Roquetes.

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que us hi inscriviu emplenant el formulari següent:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada