dimecres, 19 de juny del 2013

Canal Empresa

La Generalitat de Catalunya posa en funcionament Canal Empresa, el portal de tràmits i serveis per a empreses, professionals i intermediaris

El portal telemàtic s’emmarca en el Pla d’Implementació de la Finestreta Única Empresarial que impulsa la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de reduir les càrregues administratives a les empreses i facilitar-ne l’activitat econòmica.
Aquest nou canal ofereix una eina àgil de gestió que aglutina tots els tràmits i els serveis en un únic espai, genera una comunicació bidireccional i proactiva i unifica i ordena la informació tenint en compte les necessitats de l’empresari.
El conseller Felip Puig ha anunciat la posada en marxa avui d’aquest Canal que pretén ajudar a empreses i emprenedors.
El  portal Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat/), el nou canal electrònic de la Generalitat de Catalunya que aglutina tots els tràmits i els serveis que les administracions públiques ofereixen a empresaris, professionals i intermediaris.
Canal Empresa, una nova eina telemàtica de gestió de tràmits al servei dels empresaris,   professionals i intermediaris.
Canal Empresa, adreçat a empresaris, professionals i intermediaris, ofereix una eina àgil de gestió, amb una visió transversal, que genera una comunicació proactiva i bidireccional entre administració i empresari. El Canal unifica i ordena la informació tenint en compte les necessitats de l’empresari.  D’aquesta manera, aquest nou canal es fonamenta amb tres premisses “ Amb un clic trobaràs tot el que necessites”; “Donem resposta a les teves preguntes” i “Ens posem en el teu lloc”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada