dimarts, 18 de març del 2014

Diagnosi i acompanyament financers

La teva empresa necessita revisar la seva situació financera? Pateix tensions de tresoreria? Necessita finançament per fer front a un projecte? Ha de reestructurar el seu finançament?
Et presentem el programa Diagnosi i acompanyament financers, el qual et donarà una avaluació ràpida de les teves potencialitats i mancances financeres i t’ofereix un acompanyament expert personalitzat per posar-hi solucions.
L’objectiu d’aquest programa és millorar la gestió financera de les empreses, ajudar-les a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves, en l’actual conjuntura de restricció del crèdit empresarial.
Cost
El programa està finançat al 100% per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ i es duu a terme a través d’entitats col·laboradores expertes en la gestió empresarial.

 

Com funciona?

El programa consta de dues fases:
Fase 1: Diagnosi financera:
És una sessió de treball de 3 hores amb un consultor expert en finançament. A la sessió es revisa la documentació econòmica i financera de l’empresa. El resultat és una diagnosi de la situació amb propostes de mesures de millora.
Fase 2: Acompanyament en la cerca de finançament:
Són 5 hores més d’assessorament personalitzat que es realitzen només quan l’empresa ho sol·liciti i el consultor ho consideri adequat durant la fase anterior. En aquesta segona fase, el consultor acompanyarà en la posada en pràctica de les mesures de millora proposades, amb accions com, per exemple, l’acompanyament a entitats financeres, el seguiment i selecció d’eines de control de tresoreria, l’externalització d’un departament de l’empresa, etc.

El programa s’adreça a empreses ja constituïdes amb domicili social a Catalunya i que no hagin rebut un ajut previ pel mateix programa o la mateixa fase en convocatòries anteriors.
 

Entitats col·laboradores

El programa es duu a terme a través d’entitats col·laboradores que homologa ACCIÓ i que ofereixen el nivell de coneixements financers i experiència en consultoria empresarial necessaris per donar un servei valuós a les empreses. Aquest any, les entitats col·laboradores són AEBALL, CECOT, CENTRE METAL·LÚRGIC, CIESC i PIMEC. Pots triar amb quina d’aquestes entitats prefereixes treballar en el formulari de sol·licitud del programa. Un cop enviat el formulari, l’entitat escollida et contactarà en els propers dos dies laborables per posar en marxa el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada