dijous, 3 d’abril del 2014

Sessió de presentació dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona - 11/04/14 al Viver d'Empreses Tortosa Innova

Presentació dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona que tindrà lloc el divendres 11 d’abril al matí, al Viver d'Empreses Tortosa Innova.

Començarem a les 11h amb un esmorzar-networking en un format distès i amigable, en el que empreses, persones emprenedores o professionals puguin construir xarxes i estructures de col·laboració que els permetin dur a terme projectes conjunts, donar-se a conèixer i generar oportunitats de negoci.

A més, qui vulgui podrà visitar les instal·lacions del Viver Tortosa Innova. Posteriorment, es presentaran els serveis que l’Ajuntament de Tortosa ofereix a través del Programa Catalunya Emprèn i del Viver d’Empreses Tortosa Innova. La finalitat d’aquests serveis és facilitar un suport eficaç a la creació d’empreses i crear un entorn més favorable perquè les persones emprenedores puguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte empresarial.

Finalitzarem la jornada amb la presentació dels Premis Emprèn.

Us recomanem que formalitzeu la inscripció ja que l'aforament està limitat, mitjançant un correu electrònic a l'adreça viverempreses@tortosa.cat o per telèfon al 977 585 896, tot indicant les vostres dades:

Nom i cognoms, DNI
Adreça, municipi
Telèfon
Adreça electrònica


Viver d'Empreses de Tortosa
Nova Estació, 21
43500 TORTOSA
T 977 58 58 96
T 977 58 58 36
F 977 50 30 46
viverempreses@tortosa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada