PROPOSTA
1Lloc:
Corte Inglés Barcelona - Plaça de Catalunya i Diagonal
Temàtica: Fira de productes catalans (segona edició)
Dates: del 7 de febrer al 15 de març
PROPOSTA
2Lloc:
Corte Inglés de Tarragona Temàtica: Fira de productes catalans (segona edició)
Dates: del 7 de febrer al 15 de març
Temàtica: Fira de productes exclusivament del Baix Ebre i Montsià Dates: del 20 de gener al 15 de febrer
Si
esteu interessats en promocionar el vostre producte i tenir una
magnífica oportunitat d’establir relacions comercials amb el Corte
Inglés, i poder participar en cadascuna d'aquestes accions de
promoció ens haureu de facilitar la documentació degudament
complimentada abans de dilluns 7
de novembre.
La documentació que s'ha de trametre és la següent:
- Alta de referències (xls). Per donar d'alta el producte al sistema informàtic de El Corte Inglés
- Fitxa Alta (xls). Dades de l'empresa per donar-vos d'alta com a proveïdor al sistema informàtic de El Corte Inglés.
- En quina de les accions de promoció voleu participar: Tarragona, Barcelona o ambdues
- Si voleu realitzar degustacions, tasts, maridatges o presentacions dels vostres productes in situ.
En aquesta edició, caldrà donar d’alta tots els productes i vosaltres com a proveïdors a la base de dades de El Corte Inglés, per tal de portar un control rigorós de les existències i les vendes.
Aquesta
documentació i informació s'ha de fer arribar a algun dels Consells
Comarcals. Les persones de contacte són:
Les
condicions de participació són les següents:
- Els productes agroalimentaris han d'estar envasats i etiquetats.
- Es donarà preferència a aquells productes que disposin de distintiu de qualitat.
- S'hauran de lliurar dos caixes per producte.
- El Corte Inglés es quedarà un 20% sobre el PVP que marca el productor.
- Els productes hauran d'estar exposats per un període no inferior a 30 dies. El Corte Inglés no es farà responsable dels productes que caduquin.
També
hi ha la possibilitat de fer accions promocionals com degustacions,
tasts, maridatges, presentacions de productes. Si esteu interessats
en fer alguna d’aquestes accions promocionals (degustacions,
tasts, maridatges, presentacions de productes ), els tècnics de
contacte us indicaran el procediment a seguir ja que, s’ha de
coordinar per la disponibilitat de la sala.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada