dimarts, 25 de febrer del 2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix assessorament individualitzat als emprenedors/es

El Consell Comarcal del Baix Ebre, amb la seva aposta per la dinamització econòmica, s’ha adherit a la xarxa Catalunya Emprèn, un programa que té, entre d’altres, la finalitat de donar suport i assessorament a totes aquelles persones que estan iniciant un projecte empresarial.

Els serveis que s’ofereixen s’orienten en la direcció de poder orientar a l’empresari en els seus primers passos, oferir-li informació, assessorament i formació. D’aquesta manera, els tècnics prestaran suport en tot el procés de creixement de la idea de negoci, ajuda a l’hora de realitzar el pla d’empresa corresponent i, a més, es desenvoluparan accions de mediació i assessorament per a l'accés al finançament.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “la prestació d’aquest servei és una eina més que l’ens comarcal posa a disposició de tota aquella gent emprenedora que té la il•lusió de tirar endavant el seu projecte empresarial i que necessita un suport extern per tal que la seva idea esdevingui sòlida i sostenible”. I és que a part dels serveis esmentats, des de l’ens comarcal també es prestarà un seguiment tècnic per ajudar a consolidar l’empresa.

Amb la prestació d’aquest servei, des del Consell Comarcal del Baix Ebre es té l’objectiu de fomentar la creació d’empreses a la comarca, l’esperit emprenedor dels ciutadans, i la consolidació i el creixement empresarial. El vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, ha manifestat que “la conjunció de tots aquests factors permetrà repercutir, de manera directa i positivament, en el desenvolupament del Baix Ebre i del territori”.

Un dels pilars de l’ens comarcal és la dinamització econòmica i l’aposta per l’emprenedoria. En aquest sentit, el darrer any s’ha ampliat el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova per tal de donar cabuda a noves iniciatives empresarials. A la vegada, i entre d’altres aspectes, per tal de reconèixer els projectes més innovadors, anualment es convoca el Premi Emprenedors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada