dilluns, 30 de juny del 2014

2a Jornada sobre Noves oportunitats de negoci

Des de Vallsgenera ens fan arribar aquesta informació que us fem a mans per si us interessa.
  
Em plau convidar-vos a la celebració de la 2a Jornada sobre Noves Oportunitats de Negoci, el proper dia 10 de juliol de 8.30 h a 14.00 h, a la Biblioteca Popular de Valls, organitzades per l'IMDL-Vallsgenera i l'Associació Espanyola de Franquiciadors.

L'objectiu de la jornada és crear un espai de trobada entre emprenedors, empresaris i inversors amb franquícies d'èxit i de solvència contrastada de diversos sectors per tal d'estimular la creació de nous negocis a la ciutat de Valls.

La jornada està oberta a tothom que estigui interessat en invertir o en muntar un negoci a la ciutat de Valls i estigui a la recerca d'oportunitats en el món de la franquícia. 

Les places són limitades. Si necessiteu més informació i esteu interessats en assistir-hi, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic viver.empreses@valls.cat o a través del telèfon 977 612 010, identificant el nom i cognom, telèfon i correu-e de contacte, i el sector o franquícia per la qual esteu interessat. El termini per a les inscripcions s'acaba el dia 9 de juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada