dilluns, 30 de juny del 2014

Aprofita les convocatòries d'ajuts obertes abans de l'estiu

ACCIÓ convoca enguany dos programes d'ajut a empreses catalanes per facilitar que portin a terme projectes de Recerca i d’Innovació. Es tracta del programa de Bons Tecnològics i els Nuclis d’Innovació Tecnològica, que poden ser del vostre interès.
  1. El Programa de Bons Tecnològics (Tecnobons) està adreçat a pimes d’entre 6 i 49 treballadors. Està previst que es publiqui al DOGC a finals de juny i les sol•licituds s’assignaran per ordre d’arribada. L’objectiu és ajudar a les empreses a innovar tecnològicament en els seus productes i/o processos, alhora que estableixen col•laboracions amb proveïdors tecnològics avançats. Els Tecnobons són un ajut econòmic directe en forma de bo tecnològic, els quals es poden bescanviar amb un proveïdor tecnològic per a realitzar un dels serveis tecnològics següents: - Estudis de Vigilància tecnològica i d’estat de la tècnica. - Estudis de Viabilitat tecnològica i industrial. - Testeig i validació de processos pilots, nous mètodes i materials. - Testeig i validació experimental nous prototips, nous productes i/o serveis.
  2. El programa de Nuclis d'Innovació Tecnològica incentiva la realització de projectes de Recerca i Desenvolupament d'alt impacte i capacita les empreses perquè accedeixin a les convocatòries internacionals d'R+D, en especial al programa Horizon 2020 de la UE. Poden ser projectes locals o projectes amb participació internacional. El programa està ja obert i podeu consultar més informació al web d’ACCIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada